fbpx

Επιστολή Hello Kids – After School

Posted · Add Comment

Αθήνα, 19 Ιουλίου 2019

Αγαπητοί Φίλοι,
Αγαπητοί Γονείς και Μαθητές,

 

Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τις νέες μας εκπαιδευτικές δραστηριότητες που θα λειτουργήσουν στο δημιουργικό μας εργαστήρι Hello Kids στο κέντρο της Αθήνας για την επόμενη σχολική περίοδο 2019 – 2020!

 

Όλοι, όσοι έχουμε παιδιά, γνωρίζουμε ότι ζούμε σε μια δύσκολη και ιδιαίτερα ανταγωνιστική εποχή και γινόμαστε ολοένα και πιο απαιτητικοί, θέλοντας να εξασφαλίσουμε για εμάς και τα παιδιά μας τις καλύτερες υπηρεσίες εκπαίδευσης με το μικρότερο δυνατό κόστος. Δυστυχώς, οι οικονομικές συνθήκες σήμερα μας επιβάλλουν να υπολογίζουμε που θα δώσουμε ακόμα και το τελευταίο μας ευρώ και πως αυτό θα επενδυθεί με τον πιο αποδοτικό τρόπο…

 

Αντίστοιχα, λοιπόν, και στον χώρο της εκπαίδευσης, τα εκπαιδευτήρια που συνδυάζουν περισσότερες δραστηριότητες στον ίδιο τομέα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στους μαθητές τους πολύ περισσότερες υπηρεσίες με το minimum κόστος, κάνοντας εκπτώσεις στις τιμές και όχι στην ποιότητα!

 

Με αυτές μας τις σκέψεις, και θέλοντας να σας προσφέρουμε τις καλύτερες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, προχωρήσαμε στη συνεργασία με τα Κέντρα Σχολικής Μελέτης AFTER SCHOOL (για μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου), τα οποία θα λειτουργούν εντός του χώρου του HELLO KIDS (Χαριλάου Τρικούπη 6 – 10, εμπορικό κέντρο Atrium)!

 

Με αυτόν τον τρόπο σας εξασφαλίζουμε οικονομία σε χρήματα (λόγω της παροχής ειδικής έκπτωσης) και χρόνο (στις μετακινήσεις σας) αφού οι συγκεκριμένες νέες μας υπηρεσίες θα λειτουργούν στον ίδιο χώρο με αυτόν του εργαστηρίου μας και πάντα με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρίας φροντιστηριακής εκπαίδευσης στην Ελλάδα σήμερα, του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ (στη μέση εκπαίδευση και τη σχολική μελέτη).

 

Σύντομα λοιπόν στους χώρους μας θα λειτουργούν οι παρακάτω υπηρεσίες:

  • Κέντρο Σχολικής Μελέτης για την ενίσχυση των μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου,
  • Προετοιμασία για τα Πρότυπα Γυμνάσια (Ανάβρυτα, Ευαγγελική Σχολή, Ιωνίδειο κλπ)
  • Προετοιμασία για τις Υποτροφίες των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων
  • Προετοιμασία για τους Μαθητικούς Διαγωνισμούς

• (με τις ψηφιακές πλατφόρμες TeacherLand και After School, ειδικά βιβλία iscool, πειράματα, σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους μάθησης και εξειδικευμένους δασκάλους – εκπαιδευτικούς)

 

Όλα αυτά…

…μαζί με πολλή αγάπη, διάθεση, όρεξη και φαντασία που όλοι μας διαθέτουμε, διασφαλίζουν την καλύτερη υποστήριξη στους μαθητές μας, για τα μαθήματά τους και τις δημιουργικές τους δραστηριότητες!!!

Και όλα αυτά γιατί; Γιατί τα παιδιά μας αξίζουν πάντα το καλύτερο!

Τα παιδιά είναι η ελπίδα μας για το μέλλον!

 

Οφείλουμε να τους εξασφαλίσουμε τις καταλληλότερες συνθήκες μάθησης για να αναπτυχθούν σωστά και να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους.

 

Η φιλοσοφία των Κέντρα Μελέτης AFTER SCHOOL  είναι να προσφέρουν στους μαθητές τους την καλύτερη εκπαίδευση, χωρίς κανένα συμβιβασμό στη ποιότητα.

 

 

 

 

 

Σκοπός και επιθυμία μας είναι η νέα συνεργασία των HELLO KIDS με τα Κέντρα AFTER SCHOOL (τη μεγαλύτερη αλυσίδα κέντρων μελέτης με 57 σημεία σε όλη την Ελλάδα), να αποτελέσει ένα πρότυπο εκπαιδευτήριο της αλυσίδας πανελλαδικά, τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και παιδαγωγικό επίπεδο και να παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές υπηρεσίες, προσαρμοσμένες απόλυτα τόσο στις ανάγκες των μικρών μας μαθητών μας όσο και των εργαζόμενων γονέων τους!

 

Επισκεφθείτε μας για να διαπιστώσετε και εσείς από κοντά πόσο ζεστό και φιλόξενο είναι το περιβάλλον μάθησης στο Κέντρο Σχολικής Μελέτης AFTER SCHOOLHELLO KIDS και να γνωρίσετε τους ανθρώπους, στους οποίους σας καλούμε να εμπιστευθείτε τη μόρφωση των παιδιών σας.

 

Κλείνοντας, εμείς ως γονείς και εκπαιδευτικοί, αντιλαμβανόμενοι ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη εποχή τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας για το μέλλον των παιδιών σας, δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα σας για ο,τιδήποτε χρειαστείτε. Θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας και να βρούμε από κοινού το πρόγραμμα σπουδών που σας ταιριάζει καλύτερα, παρέχοντάς σας ποιότητα και τιμές που μόνο ένας μεγάλος εκπαιδευτικός όμιλος μπορεί να σας προσφέρει!

 

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις ειδικές παροχές και τα προνόμια που εξασφαλίσαμε για εσάς και τις οικογένειες σας, για τα μέλη της μεγάλης εκπαιδευτικής οικογένειας των HELLO KIDS!

 

Για ο,τιδήποτε χρειασθείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Πληροφορίες και εγγραφές για τα προγράμματα των μαθημάτων και των δραστηριοτήτων μας, στο γνωστό σας HELLO KIDSAFTER SCHOOL στο κέντρο της Αθήνας, τηλ: 210 6828809 και στους διαδικτυακούς μας τόπους: www.creative.hellokids.gr και afterschool.academy.

Σας περιμένουμε για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα
και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια!

Καλό καλοκαίρι σε εσάς και στις οικογένειές σας!

Comments are closed.